Κατασκευή Web TV|Radio

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Κατασκευή του ραδιοφώνου σας μέσα από το web.bnk.gr
Περισσότερα

WebRadio Streaming και WebTV Streaming  με την τεχνογνωσία του web.bnk.gr
Επαγγελματικό Radio και Video Streaming, χωρίς διακοπές στη ροή μετάδοσης δεδομένων

Στην web.bnk.gr, κατανοούμε τη μαγεία της μουσικής και της εικόνας. Σε έναν κόσμο όπου οι στιγμές μετρούν, η συνεχής και αδιάλειπτη ροή του WebRadio και WebTV Streaming είναι περισσότερο από μια απλή τεχνολογική υπηρεσία – είναι ένας τρόπος να συνδεθούμε, να αισθανθούμε και να ζήσουμε την τέχνη και την πληροφορία.

Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία του web.bnk.gr, προσφέρουμε επαγγελματικό Radio και Video Streaming, χωρίς διακοπές, ώστε να μη χάνετε ποτέ ούτε μια στιγμή από τις αγαπημένες σας μεταδόσεις. Γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να μοιράζεστε το πάθος σας, τις ιδέες σας και την τέχνη σας με τον κόσμο. Εμπιστευτείτε μας τη σύνδεσή σας με το κοινό σας.


Παραμετροποίηση 
Με κωδικό πρόσβασης, συνδέεστε σε ένα εύχρηστο μοντέρνο περιβάλλον διαχείρισης και κάνετε την παραμετροποίηση του Web Radio σας σε λίγα βήματα!

  AutoDj
Παρέχετε ένα εξελιγμένο σύστημα AutoDj όπου μπορείτε να ανεβάσετε σε Playlist όλα τα Mp3 σας, για να παίζουν 24 ώρες το 24ώρο χωρίς να έχετε ανοιχτό υπολογιστή, ώστε να έχετε μια πλήρως αυτοματοποιημένη λειτουργία του Web Radio σας.

Widgets 
Παρέχετε Widget όπου σας επιτρέπει να ενσωματώστε ζωντανή ροή του προγράμματος σας, σε όσες ιστοσελίδες επιθυμείτε.

  Στατιστικά
Προσφέρονται στατιστικά ακροαματικότητας Live και όχι μόνο για το Web Radio σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε όχι μόνο να χαρτογραφίσετε το κοινό σας αλλά και να εντοπίσετε στοχευμένα τις ανάγκες του προγράματος σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδας Ραδιοφώνου 
Γίνεται κατασκευή ιστοσελίδας για το Web Radio σας σε ένα από τα πιο SEO friendly CMS για να σας βρίσκουν εύκολα στις αναζητήσεις της Google.

  Εκπαίδευση και Υποστήριξη
Γίνεται απομακρυσμένη εκπαίδευση μιας ώρας για το περιβάλλον διαχείρισης και ιστοσελίδας του Web Radio σας. Επίσης παρέχεται premium υποστήριξη για ένα μήνα.

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο. Ως αποτέλεσμα παρέχουμε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Γιατί να επιλέξετε το web.bnk.gr για Web TV / Radio σας


Για να είστε Σίγουροι από την αρχή πως θα πάρετε ακριβώς αυτό που έχετε συμφωνήσει, στην τιμή που έχετε συμφωνήσει και στον χρόνο που έχετε συμφωνήσει.

Η δεδομένη ικανοποίηση σας από ένα λειτουργικό Web TV / Radio θα αφήσει και εμάς ευχαριστημένους γιατί για ακόμα μια φορά θα έχουμε πετύχει ακόμα ένα στόχο. Συν ότι ένα λειτουργικό Web TV / Radio όχι μόνο θα καλύψει τις ανάγκες σας αλλά θα φέρει και σε εμάς νέους πελάτες.

Για τη δημιουργία ενός πετυχημένου επαγγελματικού και λειτουργικού Web TV / Radio είναι απαραίτητη μια εταιρία με Εμπειρία, Ποιότητα και Αξιοπιστία, είναι απαραίτητο το web.bnk.gr, όχι μόνο για την πολυετή εμπειρία του στο χώρο αλλά και λόγω του ονόματός του, όπου δεν θα του επέτρεπε τίποτα λιγότερο.

Στο web.bnk.gr δεν υπάρχουν πελάτες – επιχειρηματίες αλλά συνεργάτες, γιατί όπως πάντα το web.bnk.gr αναδεικνύεται μέσα από τις επιτυχίες των συνεργατών του.

Γιατί δεν προσφέρουμε απλώς δημιουργικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες μας (πελάτες – επιχειρηματίες) αλλά και λόγω ότι είμαστε οι ίδιοι πελάτες – επιχειρηματίες και μάλιστα απαιτητικοί, μέσα από την εμπειρία που έχουμε στην αγορά αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Οπότε μετά τη συγκεκριμενοποίηση των αναγκών του συνεργάτη μας η κάλυψη τους είναι μονόδρομος.

Ένα λειτουργικό Web TV / Radio χωρίς κρυφά κόστη σε τέλειο αρμονικό συνδυασμό ποιότητας, εμφάνισης και χαμηλής τιμής στον σωστό χρόνο.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Για να ενημερωθείτε για το πλήρη πακέτο παροχών της συγκεκριμένης υπηρεσίας που παρέχουμε, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.