Κατασκευή Eshop

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Κατασκευή του Ηλεκτρονικού σας καταστήματος μέσα από το web.bnk.gr
Περισσότερα

Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση, είναι η γέφυρα μεταξύ του προϊόντος σας και του καταναλωτή.

Η κατασκευή eshop δεν είναι μια απλή υπόθεση. Δεν εξυπηρετεί λόγους προβολής, αλλά στοχεύει ευθέως στην αύξηση εσόδων από ηλεκτρονικές πωλήσεις. Η web.bnk.gr εξασφαλίζει ότι οι πελάτες σας θα έχουν μια απροσκόπτη και φιλική εμπειρία αγορών στην ιστοσελίδα σας.

Στο web.bnk.gr, βαθαίνουμε την προσέγγιση κάθε eshop, αναλύοντας τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του ιδιοκτήτη, για να δημιουργήσουμε την τέλεια ιστοσελίδα που θα τον βοηθήσει να κατακτήσει την ηλεκτρονική αγορά.

Κατασκευή eshop σε εύκολο περιβάλλον.

Το WooCommerce έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ένα ξεκούραστο περιβάλλον για το μάτια, μοντέρνα σχεδίαση και απλοποίηση των λειτουργιών.

Προσθήκη και διαχείριση προϊόντων

Γρήγορη και εύκολη προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, επιλέξτε εικόνες για τον κατάλογο. Επιλογή Lightbox για τις εικόνες του προϊόντος. Δυνατότητα μαζικής προσθήκης.

Προ-εγκατεστημένοι τρόποι πληρωμής

Επιλέξτε από τους προ-εγκατεστημένους τρόπους πληρωμής όπως: Άμεση Τραπεζική ΚατάθεσηΑντικαταβολή, πληρωμές  μέσω PayPal ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Διαχείριση Αποθήκης

Διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων του καταστήματός σας εύκολα. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο email σας. Αυτόματη απόκρυψη προϊόντων που είναι out of stock.

Τύποι προϊόντων - Μεταβλητές προϊόντων

Δυνατότητα επιλογής για απλό προϊόν, ομαδοποιημένα προϊόντα, Εξωτερικού / προϊόν θυγατρικών, προϊόντα εικονικά VirtualDownloadable προϊόντα .

Newsletter

Το Newsletter είναι στην ουσία το ενημερωτικό δελτίο μιας εταιρίας, των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Πραγματοποιούμε σύνδεση με mailchimp η οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επιθυμείτε εσείς.

Αναφορές - Στατιστικά

Κάνουμε σύνδεση του eshop με Google Analytics για να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας με πολλαπλούς τρόπους, (πηγές, συσκευές, φύλλο, ηλικία κ.ά.)

Εκπτωτικά κουπόνια και κωδικοί

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση των κουπονιών για να εφαρμοστούν προσφορές εντός του καταστήματός σας.

Αξιολογήσεις προϊόντων

Μπορείτε να επιτρέψετε ή να απαγορεύσετε  τα σχόλια και τις αξιολογήσεις προϊόντων σε επισκέπτες του καταστήματός σας.

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο. Ως αποτέλεσμα παρέχουμε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Πώς θα Ξεχωρίσει το Ηλεκτρονικό Σας Κατάστημα επιλέγοντας το web.bnk.gr για την Κατασκευή του


Διαφάνεια από την Έναρξη: Όταν συνεργάζεστε με το web.bnk.gr, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε ακριβώς ό,τι συμφωνήσατε, χωρίς κρυφές εκπλήξεις σε τιμή ή χρόνο παράδοσης.

Διπλή Ικανοποίηση: Όχι μόνο θα παραλάβετε μια ιστοσελίδα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, αλλά η ικανοποίησή σας σημαίνει και για μας επιτυχία. Και αυτός ο θετικός λόγος θα μας φέρει και άλλους πελάτες.

Κατανοούμε τον Επιχειρηματία: Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών γιατί γνωρίζουμε τις ανάγκες του σύγχρονου επιχειρηματία. Ως επιχειρηματίες οι ίδιοι, αντιμετωπίζουμε κάθε πρόκληση με ευαισθησία και προσοχή.

Αξία & Εμπειρία: Η εταιρεία μας διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στην κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων. Το όνομα web.bnk.gr είναι εγγύηση ποιότητας, αξιοπιστίας και επαγγελματισμού.

Συνεργασία, Όχι Συναλλαγή: Στο web.bnk.gr δεν βλέπουμε τους πελάτες μας ως απλούς επιχειρηματίες, αλλά ως στρατηγικούς συνεργάτες. Κοινός μας στόχος είναι η επιτυχία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Απόλυτη Ποιότητα στην Σωστή Τιμή: Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος με το web.bnk.gr συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, την εκλεπτυσμένη εμφάνιση και την οικονομική αποδοτικότητα, όλα εντός του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Στον ψηφιακό κόσμο στον οποίο ζούμε, το Eshop σας αποτελεί τη γέφυρα ανάμεσα στο προϊόν σας και τους πελάτες σας. Στην web.bnk.gr, αντιλαμβανόμαστε το πάθος, την αφοσίωση και το όραμα που έχετε για την επιχείρησή σας.

Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς ένα Eshop που θα αγγίζει τις καρδιές των πελατών σας και θα αναδεικνύει την αξία των προϊόντων σας. Ζήστε την εμπειρία ενός ψηφιακού κόσμου χωρίς όρια, κάνοντας κλικ εδώ.