Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας μέσα από το web.bnk.gr
Περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 με την τεχνογνωσία του web.bnk.gr

Menu 
Κατασκευή Ιστοσελίδων με σωστή κατανομή περιεχομένων σε ένα ευέλικτο για τον επισκέπτη Menu.

•  Αυτόματη κοινοποίηση
Κατασκευή Ιστοσελίδων με Εργαλεία αυτόματης κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Slider  
Kεντρικό Slider (αυτόματη εναλλαγή από banner με φώτο, κείμενο, και σύνδεσμο για άμεση μεταφορά)

•  Λειτουργία Blog
Λειτουργία Blog για δημοσίευση άρθρων σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές και νέα της ιστοσελίδας, τα οποία θα μπορούν να κοινοποιηθούν σε Social Media.

Άμεσες κατευθύνσεις  
Μικρές περιλήψεις με φωτογραφία και περίληψη, βασικών ενοτήτων που μπορεί να ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, ώστε να κατευθυνθεί άμεσα.

•  Newsletter 
Λειτουργία Newsletter για εγγραφή επισκεπτών στα ενημερωτικά δελτία της ιστοσελίδας και ομαδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

Breadcrumb  
Μελέτη για εύκολη μεταφορά στις ενότητες που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη και άμεση επιστροφή, με ένα ίχνος διαδρομής.

•  Βελτίωση κώδικα 
Βελτίωση κώδικα για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας σε χρόνο κάτω από 4 δευτερόλεπτα.

S.E.O.  
Υποδομή S.E.O για καλύτερη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης πάνω σε λέξεις κλειδιά που θα επιλεγούν.

•  Συμβατότητα
Δημιουργία συμβατότητας με όλες τις συσκευές Desctop Pc, Notebbok, Tablet, Smartphone.

strong-points

Κατασκευή ιστοσελίδων σε WordPress

To 70% των ιστοσελίδων που έρχονται στις πρώτες θέσεις της Google είναι κατασκευασμένες σε WordPress. Πρόκειται για την τελειότερη πλατφόρμα διαχείρισης δυναμικού περιεχομένου με την ποιο εξελιγμένη αρχιτεκτονική Blog και SEO

Λειτουργικότητα ιστοσελίδας.

Ότι λειτουργία θέλετε στην ιστοσελίδα σας προσαρμόζεται εύκολα και μπορεί να παραμετροποιηθεί σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Η εύκολη και απλή πλοήγηση στην ιστοσελίδα σας είναι ο λόγος που ένας επισκέπτης θα παραμείνει περισσότερο, ή θα πραγματοποιήσει ποιο εύκολα μια ηλεκτρονική αγορά.

S.E.O Tools

Το S.E.O είναι το απαραίτητο εργαλείο κάθε ιστοσελίδας που σκοπό έχει να βρίσκει πελάτες και να πραγματοποιεί πωλήσεις. Στο web.bnk.gr χρησιμοποιούμε όλα τα εργαλεία που ωθούν τις ιστοσελίδες στις πρώτες θέσεις. Για εμάς επιτυχημένες σελίδες είναι οι σελίδες που αποφέρουν επισκέπτες εν δυνάμει πελάτες, άρα πωλήσεις.

strong-points

H διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδων αποτελείται από δυο στάδια, το στάδιο του σχεδιασμού και το στάδιο του design (σχέδιο).

•  Στάδιο Σχεδιασμού

Αρκετά πρέπει να ληφθούν υπ όψιν πριν αρχίσουμε να σχεδιάζουμε την όψη και την αίσθηση της ιστοσελίδας και για αυτό το λόγο πρώτα κάνουμε πολλές ερωτήσεις για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε την επιχείρηση σας και τις ειδικές σας ανάγκες. Χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που συλλέξαμε εξάγουμε τα παρακάτω στοιχεία:

  • Στόχοι: Τι θέλετε να πετύχετε σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα σας.
  • Κοινό που στοχεύετε: Σε ποιά ομάδα ανθρώπων απευθύνεται η ιστοσελίδα, η τοποθεσία τους και το προφίλ τους (ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα) θα μας βοηθήσουν να καθορίσουμε το καταλληλότερο design για την ιστοσελίδα σας.
  • Περιεχόμενο: Τι είδος πληροφοριών το κοινό που απευθύνεστε θα αναζητεί στην ιστοσελίδα σας.

•  Στάδιο design

Αφού τελειώσει η συλλογή πληροφοριών πάμε στο επόμενο στάδιο. Το στάδιο του design περιλαμβάνει την μεταφορά πληροφοριών που έχουν καταγραφεί στο στάδιο σχεδιασμού σε οπτικές απεικονίσεις. Οι δυο κύριοι στόχοι εδώ είναι να προσφέρουμε ένα μοναδικό και ελκυστικό σχεδιασμό ταυτόχρονα με βελτιστοποιημένη εμπειρία χρήστη (User experience – UX) το οποίο είναι απαραίτητο συστατικό της συνολικής παρουσίασης της ιστοσελίδας.

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο. Ως αποτέλεσμα παρέχουμε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Γιατί να επιλέξετε το web.bnk.gr για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας


Για να είστε Σίγουροι από την αρχή πως θα πάρετε ακριβώς αυτό που έχετε συμφωνήσει, στην τιμή που έχετε συμφωνήσει και στον χρόνο που έχετε συμφωνήσει.

Η δεδομένη ικανοποίηση σας από την σωστή ιστοσελίδα θα αφήσει και εμάς ευχαριστημένους γιατί για ακόμα μια φορά θα έχουμε πετύχει ακόμα ένα στόχο. Συν ότι η σωστή ιστοσελίδα όχι μόνο θα καλύψει τις ανάγκες σας αλλά θα φέρει και σε εμάς νέους πελάτες.

Για τη δημιουργία της πετυχημένης επαγγελματικής ιστοσελίδας σας είναι απαραίτητη μια εταιρία με Εμπειρία, Ποιότητα και Αξιοπιστία, είναι απαραίτητο το web.bnk.gr, όχι μόνο για την πολυετή εμπειρία του στο χώρο αλλά και λόγω του ονόματός του, όπου δεν θα του επέτρεπε τίποτα λιγότερο.

Στο web.bnk.gr δεν υπάρχουν πελάτες – επιχειρηματίες αλλά συνεργάτες, γιατί όπως πάντα το web.bnk.gr αναδεικνύεται μέσα από τις επιτυχίες των συνεργατών του.

Γιατί δεν προσφέρουμε απλώς δημιουργικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους συνεργάτες μας (πελάτες – επιχειρηματίες) αλλά και λόγω ότι είμαστε οι ίδιοι πελάτες – επιχειρηματίες και μάλιστα απαιτητικοί, μέσα από την εμπειρία που έχουμε στην αγορά αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες του κάθε συνεργάτη μας ξεχωριστά. Οπότε μετά τη συγκεκριμενοποίηση των αναγκών του συνεργάτη μας η κάλυψη τους είναι μονόδρομος.

Η κατασκευή ιστοσελίδων χωρίς κρυφά κόστη σε τέλειο αρμονικό συνδυασμό ποιότητας, εμφάνισης και χαμηλής τιμής στον σωστό χρόνο.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Για να ενημερωθείτε για το πλήρη πακέτο παροχών της συγκεκριμένης υπηρεσίας που παρέχουμε, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.