Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας μέσα από το web.bnk.gr
Περισσότερα

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

 με την τεχνογνωσία του web.bnk.gr

Menu 
Κατασκευή Ιστοσελίδων με σωστή κατανομή περιεχομένων σε ένα ευέλικτο για τον επισκέπτη Menu.

•  Αυτόματη κοινοποίηση
Κατασκευή Ιστοσελίδων με Εργαλεία αυτόματης κοινοποίησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Slider  
Kεντρικό Slider (αυτόματη εναλλαγή από banner με φώτο, κείμενο, και σύνδεσμο για άμεση μεταφορά)

•  Λειτουργία Blog
Λειτουργία Blog για δημοσίευση άρθρων σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές και νέα της ιστοσελίδας, τα οποία θα μπορούν να κοινοποιηθούν σε Social Media.

Άμεσες κατευθύνσεις  
Μικρές περιλήψεις με φωτογραφία και περίληψη, βασικών ενοτήτων που μπορεί να ενδιαφέρουν τον επισκέπτη, ώστε να κατευθυνθεί άμεσα.

•  Newsletter 
Λειτουργία Newsletter για εγγραφή επισκεπτών στα ενημερωτικά δελτία της ιστοσελίδας και ομαδική αποστολή ενημερωτικών δελτίων.

Breadcrumb  
Μελέτη για εύκολη μεταφορά στις ενότητες που ενδιαφέρουν τον επισκέπτη και άμεση επιστροφή, με ένα ίχνος διαδρομής.

•  Βελτίωση κώδικα 
Βελτίωση κώδικα για την γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας σε χρόνο κάτω από 4 δευτερόλεπτα.

S.E.O.  
Υποδομή S.E.O για καλύτερη ευρετηρίαση από τις μηχανές αναζήτησης πάνω σε λέξεις κλειδιά που θα επιλεγούν.

•  Συμβατότητα
Δημιουργία συμβατότητας με όλες τις συσκευές Desctop Pc, Notebbok, Tablet, Smartphone.

strong-points

Διαδικτυακή Απήχηση με Ιστοσελίδες σε WordPress

Φανταστείτε να έχετε μία ιστοσελίδα που καθοδηγεί το κοινό σας μέσα από μια αξέχαστη εμπειρία. Στην πλατφόρμα WordPress, που χρησιμοποιεί το 70% των ιστοσελίδων στις πρώτες θέσεις της Google, σας προσφέρουμε όχι μόνο τεχνολογική αρτιότητα αλλά και συναισθηματική επικοινωνία. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες με την πιο εξελιγμένη αρχιτεκτονική σε Blog και SEO για να διασφαλίσουμε την αποτελεσματικότητά τους.

Προσαρμοστική Λειτουργικότητα για Άψογη Εμπειρία

Δεν είναι απλά η λειτουργικότητα που μετράει, αλλά η ικανότητά της να προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Σας προσφέρουμε εύκολη και απλή πλοήγηση, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα κάνει τους επισκέπτες να αγαπήσουν τον χώρο σας και να στηρίξουν τις αγορές τους στην εμπιστοσύνη.

Εργαλεία S.E.O. για Επιτυχημένες Πωλήσεις

Στο web.bnk.gr, δεν βλέπουμε το S.E.O. απλώς ως ένα εργαλείο, αλλά ως έναν σύμμαχο στην αύξηση των πωλήσεων σας. Κατανοούμε ότι επιτυχημένες σελίδες είναι εκείνες που μετατρέπουν τους επισκέπτες σε πελάτες. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε όλες τις κορυφαίες τεχνικές SEO για να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις και να σας συνδέσουμε με ανθρώπους που πραγματικά ψάχνουν αυτό που προσφέρετε.

strong-points

Ανακαλύψτε την διαδικασία υλοποίησης του Διαδικτυακού Πορτρέτου της Επιχείρησής σας σε Δύο Στάδια: Σχεδιασμός & design.

Η δημιουργία μιας ιστοσελίδας δεν είναι απλώς μια τεχνική διαδικασία, αλλά μια προσωπική πορεία που ξεκινά από το όραμα και τους στόχους της επιχείρησής σας. Είναι σαν το να φτιάχνετε το ψηφιακό σας “σπίτι” και θέλουμε να είναι ένας χώρος που αντικατοπτρίζει τα δικά σας ιδανικά, αξίες και φιλοδοξίες.

•  Στάδιο Σχεδιασμού: Η Αλχημεία των Ιδεών

Πριν ακόμη πιάσουμε το ποντίκι, στρέφουμε την προσοχή μας στην καρδιά της επιχείρησής σας. Θέλουμε να κατανοήσουμε τον πυρήνα των επιθυμιών και των αναγκών σας. Γι’ αυτό, διενεργούμε λεπτομερείς συνεντεύξεις και συλλέγουμε πολύτιμες πληροφορίες για να εντοπίσουμε:

  • Στόχοι: Τι ακριβώς επιδιώκετε να επιτύχετε με την ιστοσελίδα σας; Πρόκειται για μια γέφυρα μεταξύ της επιχείρησής σας και του κόσμου εκεί έξω.
  • Κοινό-Στόχος: Ποια είναι η ακριβής ομάδα που θέλετε να απευθυνθείτε; Η ταυτότητά τους, οι προτιμήσεις και οι ανάγκες τους, μας βοηθούν να χτίσουμε μια ιστοσελίδα που θα μιλάει στην ψυχή τους.
  • Περιεχόμενο: Τι θα ψάξει ο επισκέπτης στην ιστοσελίδα σας; Αυτό είναι το “χρυσό νόμισμα” της επικοινωνίας σας με το κοινό.

•  Στάδιο Design: Η Τέχνη της Οπτικής Αφήγησης

Εν συνεχεία, μετατρέπουμε αυτές τις πληροφορίες σε οπτική γλώσσα. Ο σχεδιασμός δεν είναι απλά κάτι που βλέπετε, αλλά κάτι που νιώθετε. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε:

Μοναδική Εμπειρία: Ένας ελκυστικός και αρμονικός σχεδιασμός που τονίζει την ταυτότητα της επιχείρησής σας.

Εξαιρετική Χρηστικότητα (UX): Απλούστευση και βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ του χρήστη και της πληροφορίας που αναζητά.

Δεν είναι απλώς η δημιουργία μιας ιστοσελίδας, αλλά η κατασκευή ενός ψηφιακού εργαλείου που θα σας φέρει κοντά στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς, και ακόμα πιο κοντά στην επιτυχία που αξίζετε.

Στην καρδιά αυτής της διαδικασίας βρίσκεται το πάθος μας για την εξαιρετικότητα και η αφοσίωση στη δημιουργία κάτι το μοναδικό. Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε αυτό το ταξίδι μαζί μας.

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Στο πυρήνα της φιλοσοφίας μας είναι η αναμορφωτική δύναμη της συνεχούς εξέλιξης, η ανελλιπής αναζήτηση για το καλύτερο, και είναι αυτή η δίψα για εξέλιξη που οδηγεί την παροχή των υπηρεσιών μας σε νέα ύψη. Αγκαλιάζουμε καινοτόμες τεχνολογίες και στρατηγικές, διευρύνοντας συνεχώς το φάσμα των υπηρεσιών μας για να προσφέρουμε μια διαδικτυακή εμπειρία που σας αγγίζει – και τους επισκέπτες σας – σε ένα πολύ πιο βαθύ επίπεδο.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Κατασκευή Ιστοσελίδων


Γιατί να επιλέξετε το web.bnk.gr για την Κατασκευή της Ιστοσελίδας σας


Όταν επιλέγετε το web.bnk.gr, δεν αποκτάτε απλώς μια ιστοσελίδα, αλλά έναν συνεργάτη που κατανοεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, προσφέροντας την τέλεια πλατφόρμα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Στο web.bnk.gr, η επιτυχία σας αποτελεί την υπέρτατη απόδειξη της αξίας μας. Δημιουργούμε ιστοσελίδες που όχι μόνο ικανοποιούν τις ανάγκες σας αλλά γίνονται και πηγές εμπνεύσεως για πολλούς, ενισχύοντας τη φήμη και τον αντίκτυπό μας στην αγορά.

Στην web.bnk.gr, η δημιουργία επιτυχημένης ιστοσελίδας δεν είναι μόνο θέμα τεχνολογίας, αλλά και υπόσχεσης αξιοπιστίας και ποιότητας. Με πολυετή εμπειρία και ένα όνομα που στέκεται ως εγγύηση, επιδιώκουμε την αψεγάδιαστη εκπροσώπηση της επιχείρησής σας στον ψηφιακό κόσμο.

Επιλέγοντας το web.bnk.gr, γίνεστε περισσότερο από απλοί πελάτες: γίνεστε συνεργάτες σε μια αποστολή επιτυχίας. Η ανόδος σας είναι η δική μας τιμή, και μαζί, ως ένας ισχυρός συνασπισμός, επιτυγχάνουμε περισσότερα.

Δεν είμαστε απλά συνεργάτες – είμαστε σύμμαχοί σας σε κάθε βήμα. Από την ανάλυση των αναγκών σας έως την εκπλήρωση τους, η αφοσίωση μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Επιλέγοντας την web.bnk.gr, επενδύετε σε μια σχέση εμπιστοσύνης, εξατομίκευσης και αποτελεσματικότητας.

Στο web.bnk.gr, ο κόσμος της επιχείρησής σας γίνεται ψηφιακή τέχνη χωρίς κρυφές εκπλήξεις. Προσφέρουμε τον τέλειο αρμονικό μίγμα ποιότητας και στιλ, στην τιμή και το χρόνο που επιθυμείτε. Θεωρούμε το έργο σας όχι απλώς μια δουλειά, αλλά μια αποστολή εμπιστοσύνης.


Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Στην ηλεκτρονική εποχή που ζούμε, η ιστοσελίδα σας είναι το ψηφιακό σας αποτύπωμα, η φωνή και η ψυχή της επιχείρησής σας. Στη web.bnk.gr, καταλαβαίνουμε το βάθος αυτής της σχέσης και το πόσο σημαντικό είναι να μιλήσετε στην καρδιά των επισκεπτών σας.

Ανακαλύψτε πώς μπορούμε να δώσουμε ζωή στο όραμά σας με το πλήρες πακέτο υπηρεσιών μας. Αγγίξτε το μέλλον της ψηφιακής σας παρουσίας, κάνοντας κλικ εδώ.