Ανάπτυξη Εφαρμογών

Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να ενημερωθείτε για την Ανάπτυξη της εφαρμογής που επιθυμείτε μέσα από το web.bnk.gr
Περισσότερα

Στην web.bnk.gr, αντιλαμβανόμαστε τη βαθιά επιθυμία του καθενός να αφήσει το στίγμα του στον ατελείωτο ψηφιακό ουρανό. Σε έναν κόσμο που μεταβάλλεται συνεχώς, η ανάγκη για μια ξεχωριστή ψηφιακή παρουσία γίνεται ολοένα και πιο εμφανής. Τα όνειρα σας, οι ιδέες σας, οι φιλοδοξίες σας, δεν είναι απλά στοιχεία σε ένα σχέδιο. Είναι το πάθος που καίει μέσα σας, η φωνή που θέλετε να ακουστεί.

Στο τμήμα Ανάπτυξης Εφαρμογών, μετατρέπουμε αυτή τη φωνή σε πραγματικότητα, δημιουργώντας εφαρμογές που αντανακλούν την πραγματική σας ταυτότητα και αξίες. Γιατί γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να συνδεθείτε με το κοινό σας σε έναν πιο προσωπικό και αυθεντικό τρόπο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να υλοποιήσετε το όραμά σας στον ψηφιακό κόσμο.

Μελετάμε

Αναλύουμε

Σχεδιάζουμε

Υλοποιούμε

Αναπτύσσουμε για εσάς εφαρμογές

Δημιουργούμε εφαρμογές που αντανακλούν την ψυχή της επιχείρησής σας, εφαρμογές που σας φέρνουν πιο κοντά στους πελάτες σας, που συγκινούν και συνδέουν.

○ Μελετάμε: Διεισδύουμε βαθιά στην ουσία της επιχείρησής σας, για να καταλάβουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε να εκφράσετε.

○ Αναλύουμε: Με σεβασμό στις ανάγκες σας, εξετάζουμε κάθε λεπτομέρεια, διασφαλίζοντας ότι η εφαρμογή θα είναι αποτελεσματική και λειτουργική.

○ Σχεδιάζουμε: Φέρνουμε στο προσκήνιο την τέχνη και τον σχεδιασμό, ώστε η εφαρμογή σας να είναι όχι μόνο λειτουργική, αλλά και ελκυστική.

○ Υλοποιούμε: Με πάθος και αφοσίωση, φέρνουμε στη ζωή το όραμά σας, δημιουργώντας μια εφαρμογή που θα σας κάνει περήφανους.


Σκεφτείτε τη στιγμή που ο επισκέπτης σας ανοίγει την εφαρμογή σας στο smartphone του: Οι μάτια του λάμπουν, ένα χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό του και αισθάνεται συνδεδεμένος με εσάς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Είναι περισσότερο από απλή περιήγηση – είναι μια εμπειρία.

Αποκτήστε το δικό σας Mobile Application για Android ή iOS μέσω του web.bnk.gr και προσφέρετε αυτή τη μοναδική, ανθρώπινη σύνδεση στους επισκέπτες σας. Κάθε φορά που θα ανοίγουν την εφαρμογή σας, θα σας φέρνουν πιο κοντά στην καρδιά τους!


Βασικές λειτουργίες μιας λειτουργικής εφαρμογής

Ζούμε σε μια εποχή όπου το smartphone είναι περισσότερο από ένα απλό εργαλείο – είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, ένας σύντροφος που μας ενώνει με τον κόσμο γύρω μας. Όταν οι πελάτες σας ανοίγουν την εφαρμογή σας, δεν αναζητούν απλώς μια υπηρεσία. Αναζητούν μια εμπειρία, ένα αίσθημα ασφάλειας, ταχύτητας και ευκολίας.

android web.bnk.gr
  • Ασφαλή επικοινωνία και σύνδεση εφαρμογής με το backend της.
  • Εξοικονόμηση διαθέσιμου χώρου και μεγέθους (σε MB) της εφαρμογής.
  • Βελτίωση της ταχύτητας και της ασφάλειας της εφαρμογής.
  • Εξοικονόμηση χρήσης του internet.
  • Offline λειτουργία, δηλαδή χωρίς σύνδεση στο internet.
  • Εγκατάσταση εργαλείων για την παρακολούθηση των στατιστικών.
  • Ενσωμάτωση με τα social media (Facebook, Twitter κλπ.).
ios web.bnk.gr

Γιατί η web.bnk.gr είναι η καλύτερη επιλογή για την Ανάπτυξη της εφαρμογής σας


Αξιοπιστία: Όταν μας εμπιστευτείτε, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το αποτέλεσμα θα συμφωνεί με τα όσα έχετε συμφωνήσει – σε ποιότητα, τιμή και παράδοση.

Ικανοποίηση: Όταν είστε ευχαριστημένοι, τότε και εμείς έχουμε επιτύχει. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε εφαρμογές που όχι μόνο θα καλύπτουν τις ανάγκες σας, αλλά θα μας φέρουν και νέες συνεργασίες.

Πείρα: Με την πολυετή μας παρουσία στον χώρο, το web.bnk.gr αναδεικνύεται ως σύμμαχος σας. Το όνομά μας στέκεται εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Συνεργασία: Δεν βλέπουμε τους πελάτες μας απλώς ως επιχειρηματίες. Για εμάς, είναι στενοί συνεργάτες, και οι επιτυχίες τους είναι και δικές μας επιτυχίες.

Προσαρμοστικότητα: Δεν προσφέρουμε μόνο υπηρεσίες, προσφέρουμε λύσεις. Ως έμπειροι επιχειρηματίες, γνωρίζουμε πώς να ανταποκρινόμαστε στις μοναδικές ανάγκες των συνεργατών μας.

Κόστος – Ποιότητα: Εγγυόμαστε εφαρμογές υψηλής ποιότητας, με διαφανή τιμολόγηση, χωρίς κρυφά έξοδα και με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.

strong-points

Τα Δυνατά Μας Σημεία

Εξελισσόμαστε συνεχώς διευρύνοντας τους τομείς των υπηρεσιών προσθέτοντας καινοτόμα στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο. Ως αποτέλεσμα παρέχουμε καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία.

WEB DESIGN

95%

HTML / CSS

98%

WORDPRESS DEVELOPMENT

96%

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

99%

JOOMLA DEVELOPMENT

95%

SOCIAL MEDIA MARKETING

98%

PHP DEVELOPMENT

97%

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

100%
strong-points

Android εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει.

Δείτε κάποιες απο τις εφαρμογές μας που υπάρχουν στο PlaystoreΣας ευχαριστούμε για το χρόνο σας.

Στην web.bnk.gr, δεν βλέπουμε τις εφαρμογές ως απλά εργαλεία. Τις βλέπουμε ως παράθυρα σε νέους κόσμους, ως γέφυρες προς ανεκτίμητες ευκαιρίες. Σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο που μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί.

Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να σας ξεφεύγουν. Είναι η στιγμή να κάνετε το επόμενο βήμα, για να μετατρέψουμε τις ανάγκες σας σε ψηφιακή πραγματικότητα, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ.