Project link: Stop5ggreece.com

Ως WEB.BNK.GR θα θέλαμε να επισημάνουμε για την δημιουργία του Stop5ggreece.com:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δρ. Λουκά Μαργαρίτη, Ομότιμο Καθηγητή Κυτταρικής Βιολογίας, Ηλεκτρονικής Μικροσκοπίας και Ραδιοβιολογίας στο Τμήμα Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου με την συνδρομή του βοήθησε να δομήσει η WEB.BNK.GR ένα site πρότυπο για τα Ελληνικά δεδομένα και όχι μόνο, που παρουσιάζει την πραγματικότητα της ΗΜΑ όπως ακριβώς είναι.

Ένα ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συγκεκριμένοι πολίτες που είναι λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και σταθερά δεσμευμένοι στην προώθηση νέων τεχνολογιών (για αυτό άλλωστε δόμησαν και το παρών wensite). Σημαίνει πολλά για εμάς η εμπιστοσύνη πολιτών ειδικά μέσα σε όλη αυτή την μεγάλη πίεση των social media και όχι μόνο (για την ΗΜΑ) ότι θα ανταπεξέλθουμε, με ότι αυτό συνεπάγεται στην κατασκευή του Stop5ggreece.com
Φυσικά το αναμενόμενο πραγματοποιήθηκε στο 100%, μικρή ή μεγάλη πίεση δεν έχει σημασία για την WEB.BNK.GR το αποτέλεσμα θα είναι πάντα στην ακρίβεια.

Ένα Εύγε από εμάς στους συγκεκριμένους πολίτες γιατί πραγματικά μπόρεσαν και συντονίστηκαν (από όλη την Ελλάδα) χωρίς να έχουν κάποιο κομματικό προσδιορισμό.

Λίγα λόγια για την Stop5ggreece.com

Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε αποκλειστικά από πολίτες που είναι λάτρεις της ασφαλούς τεχνολογίας και σταθερά δεσμευμένοι στην προώθηση νέων τεχνολογιών που προστατεύουν τnν υγεία, την ασφάλεια, την προστασία της ιδιωτικής ζωής, της ιδιοκτησίας και το περιβάλλον.
Στο συγκεκριμένο site θα δείτε και κάποιες από τις μελέτες (αποδείξεις) όπου μετά από έρευνα πολιτών για την έκβαση της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας ΗΜΑ στις ημέρες μας αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Stop5ggreece.com

Έχοντας αντιληφθεί ότι..

Έχοντας αντιληφθεί ότι το 5G και πιο γενικά οι ασύρματες τεχνολογίες όλο και περισσότερο εξελίσσονται και ότι η Ηλεκτρομαγνητική Ακτινοβολία ολοένα και περισσότερο αυξάνεται και ότι όλα αυτά προορίζονται να παίξουν τεράστιο ρόλο στην καθημερινή ζωή και στο μέλλον των παιδιών μας, αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτό που συμβαίνει.

Μελετώντας τα γεγονότα ανησυχήσαμε. Εμβαθύνοντας περισσότερο τρομάξαμε. Όταν μάθαμε πως επενδύονται ήδη εκατοντάδες δισεκατομμύρια, δίχως να έχουν δαπανήσει (εταιρίες και κυβερνήσεις) ούτε ένα ευρώ για το 5G για να δουν αν είναι ασφαλές για τη Δημόσια υγεία και το Περιβάλλον, εξοργιστήκαμε.

Με φωτεινό πυρήνα – παράδειγμα την απόφαση ακύρωσης του πιλοτικού – πειραματικού 5G προγράμματος στην Καλαμάτα, από απλούς ενεργούς πολίτες, αποφασίσαμε να δραστηριοποιηθούμε για τις ζωές μας, τα παιδιά μας και το περιβάλλον.

Ερχόμενοι σε επαφή με ανθρώπους που είτε από επιστημονική θέση , είτε από θέση ανάγκης ως ηλεκτροευαίσθητοι, μελέτησαν σε μεγάλο βάθος την τεχνολογία αυτή και τις επιπτώσεις της, γίναμε θεατές σε έναν δυνητικό εφιάλτη που εκτυλίσσεται ερήμην της δικής μας συγκατάβασης.

Ομάδες πολιτών που..

Ομάδες πολιτών που συγκροτήθηκαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας, συνασπίστηκαν έχοντας πια σαφείς, κοινούς στόχους:

Να ανασταλεί κάθε λειτουργία αυτού του εν δυνάμει ολέθριου τεχνολογικού εργαλείου, του οποίου το ταχύτερο ίντερνετ είναι μόνο μια από τις δυνατότητες και αυτή που προβάλλεται στις διαφημίσεις.

Να διεκδικήσουμε να ερευνηθεί κάθε πλευρά και λειτουργία του από αξιόπιστους και ανεξάρτητους φορείς με τη συμμετοχή ενεργών πολιτών που θα λαμβάνουν γνώση για όλη την πορεία της έρευνας.

Μετά την πλήρη γνώση του θέματος σε κάθε πτυχή του να αποφασίσουν οι πολίτες: Αν και Πως Θέλουν να λάβει χώρα η «εξέλιξη και η πρόοδος» που αφορά το σήμερα και το μέλλον το δικό τους και κυρίως των παιδιών τους.

Δεν έχουμε κομματικό προσδιορισμό ούτε επιθυμούμε. Στοχεύουμε σε ενεργοποίηση και σε ουσιαστική συμμετοχή ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σε ζητήματα που αφορούν την κοινωνία, που θέτουν ερωτήματα και απαιτούν απαντήσεις για αποφάσεις που διαμορφώνουν σημαντικά τον τρόπο ζωής και την υγεία και επηρεάζουν βαθύτατα το περιβάλλον.

Project link: Stop5ggreece.com

  • SHARE: