ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Οικονομική κατασκευή ιστοσελίδας με 450 ευρώ σε μόλις 2 βδομάδες.
Περισσότερα!

Οικονομική κατασκευή προσωπικής ή business ιστοσελίδας με μόνο 450 ευρώ. Αν όντως το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία SEO friendly επαγγελματική ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής για εσένα ή την επιχείρησή σου τότε μπορείς να την αποκτήσεις μέσα σε μόλις 2 εβδομάδες.

Η προσφορά περιλαμβάνει :

Ιστοσελίδα σε πλατφόρμα WordPress – εύκολα διαχειρισιμη από εσάς.

Επιλογή έτοιμου template (η επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε μεγάλη ποικιλία έτοιμων templates που παρέχονται δωρεάν ) με κάποιες μικροαλλαγες εκ των οποίων, αλλαγή χρώματων, γραμματοσειρών κλπ

Δημιουργία έως 7 σελίδων π.χ. αρχική, ποιοι είμαστε, υπηρεσίες, επικοινωνία, blog καθως και τριών άρθρων (τα κείμενα παρέχονται από εσάς κατά την έναρξη του project)

ΔΩΡΕΑΝ domain , hosting & SSL (για τον πρώτο χρόνο)

Προσθήκη φωτογραφιών (δίνονται από τον πελάτη, αν δεν υπάρχουν μπορούμε να επιλέξουμε εμείς , σχετικές με το αντικείμενο σου)από δωρεάν online τράπεζα φωτογραφιών με ελεύθερα πνευματικά δικαιώματα

Φόρμα επικοινωνίας πελατών , συνήθως ενσωματώνεται στη σελίδα επικοινωνίας και είναι αυτή που συμπληρώνεται όταν θέλουν να επικοινωνήσουν μαζι σου μέσω της ιστοσελίδας. Ότι γραφτεί έρχεται μέσω εμαιλ σε αυτό της επιλογής σου.

Δημιουργία σελίδας στο facebook σε περίπτωση που δεν υπάρχει, αλλιως μπορούμε να την προσαρμόσουμε αισθητικά στο design της νέας ιστοσελίδας

Με την παράδοση της ιστοσελίδας σου γίνεται εκπαίδευση για τη συντήρηση και διαχείριση της αλλά θα σου δοθούν και οδηγίες σε pdf  (προσθήκη σελίδων , φωτογραφιών , άρθρων , κατηγοριών κα).

♦ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ! Συμπλήρωσε τώρα την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου για τις λεπτομέρειες τις ιστοσελίδας σου!


    Κατασκευή ΙστοσελίδωνΚατασκευή E-shopΚατασκευή Web TVΑνάπτυξη ΕφαρμογώνMarketing & BrandingCreative & Design

    Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή eshop , δημιουργία app ή κάποια άλλη υπηρεσία μας επικοινωνήστε μαζί μας μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook BNK.gr , τηλεφωνικά στο 6979526368 ή μέσω της παραπάνω φόρμας επιλέγοντας την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει.